tiistai 2. lokakuuta 2012

Mysteerikohtaus

 Ahdistaa. On ahdistanut koko päivän tähän asti. Ja se jatkuu vaan. Eilen illalla sain taas jonkun ihme mysteerikohtauksen. En oikein muista siitä enää mitään, vain sen että teki mieli leikata hiukset kokonaan pois, heittää kännykkä täysillä lattiaan ja huutaa. Saksista jäi jäljet käteen.. Jouduin painamaan niitä siihen, koska toinen eli "viisas" puoli huusi ei. Nimitän sitä "ei viisasta" mieltä muuten kakkoseksi, eli ei kannata ihmetellä.


 Koulussa oli tänään todella huono päivä. Johtuen joko siitä että nukuin taas vajaat 6h tai en syönyt lähes mitään aamulla. Aamun tunnit meni herätessä, sitten odottelin että saan jotain syötävää ja katottiin jotain hemmetin noloa sarjaa, sen jälkeen alkoi ahdistamaan ja jäin yksin. Seuraavat kaksi tuntia meni ahdistuksessa. Eikä sekään parantanut kun kaverit oli työntäny mun pulpetin pois niitten luota, vissiin ihan läpällä, mutta ei se mulle ole mitään läppää jos kakkosmieli ottaa vallan! Istuin siinä sitten yksin ja yritin elää, kun muilla kuullosti olevan aika helvetin hauskaa siellä takana. Viiminen tunti oli kauhea, teki mieli itkeä. Teki mieli huutaa ja karjua niille ihmisille. Halusin kotiin, nyt haluan pois kotoa. Poispoispois.


 Anteeksi kun valitan. Mulla ei ole aihetta valittamiseen.

2 kommenttia:

  1. Sinulla on oikeus valittamiseen. Saat valittaa. Sinun kuuluu valittaa. Niin minäkin tekisin. En osaa edes kuvitella, millaista elämäsi on. En pysty. Rupeaa itkettämään. Ole ylpeä itsestäsi.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tuntuu kun valittaisin turhasta, niinkuin hakisin huomiota. Yritän olla ylpeä itsestäni, mutta en löydä tarpeeksi hyvää syytä olla. Olen niin tiukka itselleni...

      Poista

Asiallista kiitos♥