sunnuntai 14. lokakuuta 2012

Loma väsymys

Anteeksi kun en ole postaillut pariin päivään. On ollut muita juttuja.... Enkä jaksa kirjottaa. Kirjottelen sitten joskus, kun tulen Espanjasta. Ainiin, menen sinne kaverini ja hänen isovanhempien kanssa.  Sori. En pysty kirjottamaan. Väsyttää.

2 kommenttia:

  1. Sun blogis on aivan... Äh en keksi mikä. Siis miten joku voi kirjottaa noin hyvin? Ja kun ymmärsin, että sinulla ei ole ihan... Helppoa. On aivan mahtavaa lukea tätä, nytkin tulee muutama kyynel, tämä on niin ihana. Ole ylpeä siitä, että kirjoitat näin koskettavasti ja... Oikeesti, en keksi sanoja! Olen täälllä blogimaailmassa seikkaillut monia vuosia ja luullut löytäväni hyviä blogeja, mutta nyt ymmärsin, että ne eivät ole mitään verrattuna tähän. Ymmärsin myös, että omat murheeni ovat mitättömiä. Kiitos oikeasti. Ihan oikeasti. Elämäsi vaikuttaa rankalta, mutta jaksat silti elää. Minä en jaksaisi. Muista olla ylpeä ja hakea apua tarvittaessa. Oikeasti, kiitos. Mittaamaton kiitos.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos! Sun viesti laitto oikeesti sanattomaksi. Äää, en osaa vastata tähän mitenkään.. Eihän tää nyt helppoa ole, mutta yritän koko ajan kovasti päästä eteenpäin. Ja kiitos itsellesi. Kiitos valtavasti.

      Poista

Asiallista kiitos♥